• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.10.2018

23:24

BRAĆA ALEKSENKO DOŽIVOTNO SUSPENDOVANI! Ukrajinski teniseri kažnjeni zbog nameštanja

Tenis

BRAĆA ALEKSENKO DOŽIVOTNO SUSPENDOVANI! Ukrajinski teniseri kažnjeni zbog nameštanja

Podeli vest

Braća blizanci Ukrajinci Gleb i Vadim Aleksenko suspendovani su doživotno iz tenisa zbog višestrukog nameštanja mečeva i nedozvoljenog klađenja, obojica će morati da plate po 250.000 dolara

Čelnik nezavisne komisije koja se bori protiv korupcije Ričard Meklaren proglasio je 35-godišnju braću Aleksenko krivim na osnovu istrage Jedinice za integritet tenisa.

Oni su od juna 2015. do januara 2016. godine počinili prekršaje u Rumuniji, Rusiji, Nemačkoj i Turskoj i tražili su treću stranu da se kladi na mečeve u kojima su oni namestili rezultat.

Vadim je 1.113. na ATP listi u singlu, a najbolji plasman mu je 497. mesto iz juna 2014. godine. Gleb je 1.724. u singlu, a najbolji plasman ostvario je u maju 2011. kada je bio 609. igrač sveta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija