• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.10.2018

09:39

BRAĆA UKRAJINCI DOŽIVOTNO IZBAČENI IZ TENISA! Blizanci masovno nameštali mečeve!

Tenis

BRAĆA UKRAJINCI DOŽIVOTNO IZBAČENI IZ TENISA! Blizanci masovno nameštali mečeve!

Podeli vest

Blizanci iz Ukrajine Vadim i Gleb Aleksenko doživotno su izbačeni iz tenisa, zato što su namestili veliki broj mečeva na turnirima širom Evrope

Kako je otkrila Jedinica za teniski integritet, braća Aleksenko su na fjučers i čelindžer turnirima namestila veliki broj mečeva u Rusiji, Rumuniji, Nemačkoj i Turskoj.

Oni su u svoje akcije uključili najmanje još jednog tenisera, čije ime, za sada, nije otkriveno.

Sve se događalo od juna 2015. do januara 2016. godine.

Braća Aleksenko će morati da plate i kaznu od po 250.000 dolara.

Njih dvojica su potpuno nepoznati igrači, koji su iznad 1.000. mesta na ATP listi, a samo je Vadim, u jednom momentu tokom 2014. bio među 500 najboljih na svetu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 5 godina

Šta češ,ugledali se na svoje aktuelne političare

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija