• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2018

16:23

NOVAK OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: Bilo je trenutaka kada Rafa, Rodžer i ja NISMO PRIČALI!

Tenis

NOVAK OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: Bilo je trenutaka kada Rafa, Rodžer i ja NISMO PRIČALI!

Podeli vest

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer godinama biju bitke na terenu, teško je očekivati da budu veliki prijatelji, a srpski as je otkrio da je bilo momenata kada međusobno nisu razgovarali

 

- Prošli smo kroz periode u kojima je sve bilo kako treba, ali bilo je i perioda kada jedan nije razgovarao sa drugim ili drugi nije razgovarao sa trećim. Ipak, generalno je sve uvek bilo korektno - otkrio je Đoković.

Srbin i Švajcarac su se bolje upoznali nedavno na Lejver kupu u Londonu. Rodžer je priznao da uživa provodeći vreme sa Novakom.

- Sa Nadalom sam se zbližio 2013. godine tokom egzibicija koje smo igrali u Južnoj Americi. Kada je reč o Federeru, međusobno se mnogo poštujemo, dao mi je savete o očinstvu. Mislim da je važno za tenis da šaljemo poruku poštovanja - poručio je Novak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija