• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.10.2018

21:18

ŠTA SE OVOM ČOVEKU DESILO!? Vilander: Mediji nisu bili fer prema Novaku!

Tenis

ŠTA SE OVOM ČOVEKU DESILO!? Vilander: Mediji nisu bili fer prema Novaku!

Podeli vest

Nekadašnji švedski teniser Mats Vilander, poznat što je često bio jedan od najvećih kritičara lika i dela Novaka Đokovića, sada tvrdi da mediji sa Zapada u poslednje dve godine nisu bili fer prema Srbinu

Đoković je u periodu kada je sišao sa teniskog trona zbog povrede lakta, bio maltene omalovažavan u medijima na Zapadu, prognoziralo se da se njegova era završila za sva vremena...

Srbin je ponovo najbolji igrač i sveta, iako je drugi na ATP listi, a Mats Vilander tvrdi da je Đoković mnogo više kritikovan nego Rodžer Federer i Rafael Nadal, koji su imali duže periode bez osvojenog grend slema, nego Novak.

- Najčudnije u celoj priči je što nismo tako pričali o Federeru, koji je "postio" bez velikog trofeja pet godina ili o Nadalovom misterioznom periodu od nekoliko godina, kada je bio povređen ili nije bio povređen ili možda samo nije igrao dobro - ispalio je Vilander za Sports Ilustrejtid.

On je rekao da je Novakov period "posta" bio mnogo kraći i sa potpuno jasnim obrazloženjem zašto i kako je do njega došlo.

- Novakov put je daleko normalniji i prirodniji, iako smo svi mislili da su Federer i Nadal superljudi. Na kraju, moramo da pogledamo ko izlazi kao pobednik iz cele situacije. Rodžer i kada nije pobeđivao, govorilo se o njegovoj "gracioznosti" u porazu, Nadal se "pokrivao" time što nikada nije pokazivao negativnu emociju kada je gubio. A, Novak? On je veliki igrač, jedan od najvećih koje sam ikada gledao - naglasio je Mats Vilander.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djak

pre 5 godina

Stvarno ovi komentari nisu fer....obozavam Novaka....i mislim da su njegovi komentari bili ostri ali realni. Mi to mozda nismo voleli ali to je bila tadasnja "slika".....sada je drugacije ali isto realno.

ziva

pre 5 godina

dokazim im nole jos jedno da si kralj za tenis i idi tebi u peziju i uzivaj sa tvojom familijom zivela nasa srbija ziveo nas nole

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija