• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.10.2018

11:06

VOZI MIŠKO! Oduševiće vas Federerov plan šta će da radi kad završi karijeru

Tenis

VOZI MIŠKO! Oduševiće vas Federerov plan šta će da radi kad završi karijeru

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer otkrio je kakav mu je životni plan kada bude završio igračku karijeru

Federer neće u trenere, neće se, makar prvih godina, baviti nikakvim sportskim aktivnostima, ali neće ni sedeti kod kuće.

Naprotiv, Rodžer ima fenomenalan plan, koji nimalo ne onog uštogljenog tenisera na terenu.

- Kada završim karijeru, sigurno neće sedeti kod kuće na kauču. Nedavno sam kupio stari autobus iz šezdesetih godina i želim da njim putujem po Evropi! Naš kontinent je mali, svuda može da se stigne. Putovanja su lakša nego ikad. Voleo bih da ponovo obiđem sve zemlje i gradove u kojima sam igrao, ali ovog puta opušteno, mirno, bez sportskog pritiska - otkrio je Federer.

Rodžer je priznao i da mu se sve više sviđa ideja da bude mnogo više kod kuće.

- Odmor je veoma bitan za mene sada i velika mi je potreba. Jedva čekam da budem više vremena kod kuće, sa porodicom, sa decom. Kada sam bio povređen, osetio sam kako je to kada si duži period u svom domu, sa familijom i bilo je prelepo - priznao je Federer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija