• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2018

15:39

PIKE SE ZAMERIO FEDERERU! As Barselone ne tretira Rodžera kako dolikuje!

Tenis

PIKE SE ZAMERIO FEDERERU! As Barselone ne tretira Rodžera kako dolikuje!

Podeli vest

Kompanija "Kosmos", čiji je osnivač i predsednik fudbaler Barselone Đerar Pike, a koja je sponzor budućeg formata Dejvis kupa ozbiljno se zamerila Rodžeru Federeru

 

Švajcarac nije zadovoljan tretmanom od strane "Kosmosa", koji mu je je kako on kažedao kratak rok da se izjasni da li će učestvovati naredne godine na takmičenju u Madridu, što njemu nije odgovaralo.

- Dali su mi samo tri dana da odlučim. Nisam imao vremena da se konsultujem sa ljudima sa kojima sam morao da se konsultujem. Nisam imao vremena da donesem odluku tako brzo pa sam im rekao da rade šta im je volja - poručio je Federer. 

"Kosmos", čiji je osnivač i predsednik fudbaler Barselone Đerar Pike, obećao je Međunarodnoj teniskoj federeaciji da će tokom narednih 25 godina obezbediti nagradni fond u visini od tri milijarde dolara. Federer sumnja u tako nešto. 

- Imam velike rezerve prema svemu, ali videćemo šta će biti. Ionako mislim da takmičenje nije prilagođeno meni, već je planirano za neke buduće generacije. Ne volim da budem pod pritiskom da nešto važno odlučujem na brzinu - rekao je Federer.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija