• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2018

16:26

ĐOKOVIĆ PONOVO PRVI NA SVETU! Nadal odustao od mastersa u Parizu

Tenis

ĐOKOVIĆ PONOVO PRVI NA SVETU! Nadal odustao od mastersa u Parizu

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal odustao je učešča na mastersu u Parizu, što znači da će od ponedeljka Novak Đoković ponovo biti prvi na ATP listi

Nadal je trebalo da nastupi protiv Verdaska, ali su bolovi u stomaku, koje je osetio uoči početka duela, primorali Španca da otkaže nastup na turniru u Parizu.

- Osetio sam bolove u stomaku. Ne mogu da kažem da je ozbiljno, ali ukoliko bih igrao mislim da bi se stanje samo pogoršalo i poslušao sam savet dokotora, koji su mi rekli da odustanem - rekao je Nadal.

Novak u trenutnom stanju ima 7.535 bodova, dok je Nadal izgubio 170 i narednoj ATP listi imaće 7.490 bodova. Ma šta uradio u trećem kolu protiv Damira Džumhura, Đoković će biti prvi teniser sveta. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gaga

pre 5 godina

Rekoh ja imamo sampiona Novaka,ej zamislite prvi na svetu,sve cestitke ali,i istalim nasim sampionima mnogo srece i puno cestitki kako sportiistima,tako i nasim mladim genijalcima i osvajacima madalja iz nauke,matematike i ostalih takmicenja.BRAVO SRBIJO STO IMAS OVAKVE ZLATNE LJUDE,CUVAJ I NEGUJ IH,TO JE PONOS I DIKA SRBIJE,JOS JEDNOM BRAVOOOO!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija