• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.11.2018

10:49

FEDERER IMA PREVIŠE IZGOVORA! Rusedski isprozivao Rodžera posle novog poraza

Tenis

FEDERER IMA PREVIŠE IZGOVORA! Rusedski isprozivao Rodžera posle novog poraza

Podeli vest

Fama o Rodžeru Federeru kao najpoštenijem igraču u svetu tenisa polako počinje da popušta, a Greg Rusedski, nekadašnji britanski as, javno ga je prozvao da ima previše nekih čudnih izgovora kada izgubi meč

Za sve one koji nisu slepo zaljubljeni u Švajcarca jasno je odavno da Federer gotovo uvek posle poraza ima neki izgovor, kojim praktično umanjuje kvalitet igre i pobede protivniku.

Tako je i posle poraza od Novaka Đokovića, Rodžer smislio originalno objašnjenje šta mu je sad smetalo, zbog čega se Rusedski obrušio na njega.

- Video sam Federerov komentar da mu nije prijala promena nadmorske visine, jer je pre Pariza igrao u Bazelu. I ja sam nekada pobeđivao u Bazelu pa odmah posle toga u Parizu i nisam primetio neku razliku. Mislim da Rodžer ima previše izgovora za svoje oscilacije tokom mečeva i tokom sezone. Ono što se meni čini, on previše pokušava na silu, nema više onako "tečnu" igru kao pre, a samim tim mu je i samopouzdanje slabije - objasnio je Greg Rusedski.

On je istakao da nije siguran u neki novi veliki povratak švajcarskog asa.

- Rodžer je dovoljno dobar da pobeđuje igrače kakav je, recimo, Fonjini. Ali, da li može da pobeđuje posle toga Nišikorija ili Andersona? To je veliko pitanje - istakao je Rusedski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija