• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2018

16:51

ĐOKOVIĆ GODINU ZAVRŠAVA NA PRVOM MESTU! Nadal se povukao sa Završnog mastersa u Londonu!

Tenis

ĐOKOVIĆ GODINU ZAVRŠAVA NA PRVOM MESTU! Nadal se povukao sa Završnog mastersa u Londonu!

Podeli vest

Rafael Nadal, drugi teniser sveta, se zbog problema sa povredom povukao sa Završnog mastersa u Londonu


Nadal je pred prvi meč na mastersu u Parizu morao da odustane od turnira zbog problema sa trbušnim mišićem, ali su se organizatori Završnog mastersa nadali da bi Nadal mogao da nastupi u prestonici Velike Britanije

Ipak, Španac je primoran da odustane i od ovog takmičenja, pa ga više nećemo gledati na terenu do kraja sezone. Pored problema sa mišićem Nadala muči i zglob, pa ga čeka operacija.

Rafaelu Nadalu je prvo mesto u Parizu preoteo Novak Đoković, koji će biti na vrhu ATP liste i na kraju sezone. Đoković ima 8045, 565 više od Rafe i 2025 više od Federera, pa je definitivno trka za prvu poziciju završena. Švajcarac i ako pobedi na Završnom mastersu ne može da pretekne srpskog asa, jer maksimalno može da osvoji 1.500 poena. 

- Uradio sam sve što sam mogao kako bih bio spreman za završetak sezone, kako bih igrao u Parizu i Londonu. Nažalost, problem sa trbušnim mišićem koji me je sprečio da igram u Parizu je i dalje tu, kao i povreda zgloba zbog koje moram na operaciju. Zbog problema sa trbušnim mišićem neću moći da nastupim u Londonu, pa ćemo samim tim odvojiti vreme kako bi rešili i neke druge trenutne probleme, ali i one koji mogu da naprave nezgodu u budućnosti - objasnio je Nadal zašto je završio sezonu.  

Umesto Rafaela Nadala u Londonu će se naći trenutno 10. teniser sveta Džon Izner. 

Završni masters u Londonu se igra od 11. do 18. novembra. Novak u Londonu ne brani poene, a Rafino povlačenje će uticati i na žreb za Završni masters. Sada će Đoković i Federer biti u različitim grupama i neće moći da se sastanu do polufinala. 

 

KRALJ SE VRATIO NA TRON! Novak Đoković zvanično prvi teniser sveta!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Skretnicar

pre 5 godina

Nadal, pravi politicar, vidi da prvo mesto ne moze da osvoji : Odustaje i saopstava da mora na operaciju. Velike Djokovicev prijatelj skida i problem meca u Dohi i nema razgovora o bojkotu ! Nadalu zelim brzi oporavak i povratak na teren !

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija