• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.11.2018

12:02

FEDERER TVRDI: Đoković je favorit za titulu u Londonu!

Tenis

FEDERER TVRDI: Đoković je favorit za titulu u Londonu!

Podeli vest

Novi teniski broj 1 Novak Đoković je favorit da trijumfuje na završnom mastersu u Londonu, tvrdi Rodžer Federer

Švajcarac ističe i da će dati sve od sebe na poslednjem turniru u godini, ali da nije opterećen time da mora da ga osvoji. Iako bi mu to bio 100. pehar u karijeri.

- Iskreno, nisam očekivao ni u Parizu da ću doći do polufinala i da ću biti na četiri poena od prolaska u finale. Naravno, počeo sam da razmišljam o tome kada sam došao tako blizu, ali me to nije dekoncentrisalo. Zato nisam opterećen osvajanjem pehara u Londonu. Nadam se samo da ću odigrati dobar turnir, a o tituli ne razmišljam, pogotovo što je tu Novak Đoković, koji je prvi favorit - istakao je Federer.

On kaže da mu je nastup u Parizu doneo veliku dozu samopouzdanja.

- Veoma sam zadovoljan kako sam igrao. U polufinalu nisam doživeo brejk, a igrao sam više od tri sata protiv najboljeg riternera na svetu (Đokovića). Propustio sam nekoliko šansi, mada je i Novak - priznao je Federer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija