• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2018

11:07

NOVAK SE TRI DANA GUŠIO U SUZAMA POSLE OPERACIJE! Đoković: Preispitivao sam se gde sam to pogrešio

Tenis

NOVAK SE TRI DANA GUŠIO U SUZAMA POSLE OPERACIJE! Đoković: Preispitivao sam se gde sam to pogrešio

Podeli vest

Svetski teniser broj jedan Novak Đoković otkrio je da se gušio u suzama tri dana posle operacija lakta preispitujući sebe gde je to pogrešio kada se sa vrha survao u provaliju iz koje je slavljenički izašao u drugom delu ove sezone

Novak je početkom februara operisao lakat posle koje su usledili teški dani za njega, toliko teški da ih je lečio suzama kriveću sebe za greške koje su ga udaljile sa terena.

- Tri dana sam plakao zbog operacije i razmišljao gde sam pogrešio i šta me je dovelo u ovu bezizlaznu situaciju. Neprekidno sam krivio sebe i osećao sam se kao da sam pao u nesvest - rekao je Đoković novinarima tokom boravka na mastersu u Parizu.

RIVALSTVO SA RAFOM I NOVAKOM NIJE ISTO! Federer otkrio u čemu je razlika između Đokovića i Nadala

Gledano iz ugla sadašnjeg trenutka kada se Novak vratio na teniski vrh, možda je i to suočavanje sa krivicom i ogromnim padom uticalo da sesakupi snaga koja ga je najpre vrataila na teren, a zatim i omogućila trijumfalan niz u drugoj polovini godine kada je osvojio Vimbldon, US open, Sinsinati i Šangaj izgubivši jedino u Torontu i Parizu, što se ispostavilo kao i ne toliko važno u konačnoj računici, a ona glasi - Đoković je ponovo svetski broj jedan.

Đoković već naredne nedelje ima priliku da impresivnu polovinu sezone završi pobednički osvajanjem Završnog mastersa u Londonu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragana

pre 5 godina

ŽIVEO NOVAK,PA ONDA NOVAK,NOVAK,NOVAAAAAAAK,SVETSKI A NAS!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija