• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2018

00:14

(FOTO) ŠIŠAJ ME NA ĐOKOVIĆA! Nećete verovati šta je uradio najluđi Novakov navijač!

Tenis

(FOTO) ŠIŠAJ ME NA ĐOKOVIĆA! Nećete verovati šta je uradio najluđi Novakov navijač!

Podeli vest

Jedan navijač Novaka Đokovića na neverovatan način je proslavio povratak srpskog asa na prvo mesto na ATP listi

 

Novakov fan je napravio lik prvog tenisera na svojoj glavi. Ali, ne kao tetovažu, već kao frizuru. Otišao je kod frizera, pokazao mu Novakovu fotografiju, a ovaj je odradio odličan posao - "tattoo" frizuru.

Izvesni Stefan Kragović se definitivno kandidovao za "najluđeg" navijača Novaka Đokovića. Ko zna, možda do kraja godine ovo ne bude jedina ovakva frizura među fanovima srpskog asa.

Da li biste se vi usudili ovo da uradite?

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija