• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2018

17:25

ĐOKOVIĆ OBRADOVAO NAVIJAČE: Zdrav sam i spreman za Zvereva!

Tenis

ĐOKOVIĆ OBRADOVAO NAVIJAČE: Zdrav sam i spreman za Zvereva!

Podeli vest

Novak Đoković u drugom meču na Završnom mastersu u Londonu igra protiv Aleksandra Zvereva (sreda, 15.00)

 

Do sada su odigrali dva meča, rezultat je 1:1. Đoković je slavio nedavno u Šangaju u dva seta. 

- Ne znam šta će biti, ali znam kako da se pripremim. Očekujem da će odigrati bolje nego u Šangaju, jer nije igrao ni blizu svog nivoa. Imao je u Londonu neizvestan meč sa Čilićem. Mlad je, ali mentalno čvrst i u vrhu. Očekujem dobar meč, mene raduje moja igra, ako nastavim ovako imam šanse da pobedim - kazao je za Sport klub Đoković.  

Novak je tokom mastersa u Parizu imao problema sa prehladom.

- Zdrav sam, sve je kako valja - obradovao je srpski teniser navijače.

Srpski as zadovoljan je igrom koju je pružio na startu turnira protiv Džona Iznera.

- Sve što sam zamislio sam ostvario i bolje nego što sam očekivao i poželeo. Kada neko servira u proseku 135 do 140 milja prvi servis teško se postaviti čak i ako ste izabrali dobru stranu nije garancija za dobar ritern. I drugi servis mu je isto jak, ali sam znao ako prvi servis neutrališem imaći više šansu da dobijem poen. Na svoj servis sam igrao dobro, izgubio sam samo šest poena - zadovoljan je Đoković startom u Londonu.

NOVAK DOMINIRA I MOŽE DO TITULE! Rodžeru jasno da će teško do trofeja u Londonu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gaga

pre 5 godina

Postovani Novace prvo da cestitam na pobedi nad Zverevim i kao svaki put idi napred,pobedjuj.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59