• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2018

19:12

BEKERU NIJE TEŠKO PAO NOVAKOV PORAZ: Ceo svet je čekao Zvereva, on je sledeća zvezda!

Tenis

BEKERU NIJE TEŠKO PAO NOVAKOV PORAZ: Ceo svet je čekao Zvereva, on je sledeća zvezda!

Podeli vest

Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića, oduševljen je pobedom Aleksandra Zvereva u finalu Završnog mastersa u Londonu


Zverev je bio bolji od Đokovića, a Beker za zemljaka kaže da je nova zvezda tenisa i najbolji igrač mlađe generacije.

Ceo teniski svet je čekao na ovaj trenutak. Godinama govorimo da su tenisu potrebna nova lica i novi igrači. Zverev je dokazao da je najbolji igrač nove generacije. Iako je Zverev ranije pobeđivao Đokovića i Federera, nadigrati ih obojicu, jednog za drugim, na jednom velikom turniru, pokazalo je celom svetu da je on sledeća zvezda - oduševljeno je pričao Beker. 

Zverev je inače prvi Nemac koji se našao u finalu još od Borisa Bekera 1996. godine.

NOVAČE, HVALA TI ŠTO SI ME PUSTIO DA POBEDIM! Zverev u čudu zbog osvajanja Londona

LOŠ DAN, ALI FANTASTIČNA GODINA! Đoković se nije mnogo uzbudio posle poraza u finalu

ZVEREV SRUŠIO ĐOKOVIĆA! Novak ostao bez titule na Završnom mastersu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
trifke

pre 5 godina

Kako si ti ljubomoran Bekeru kao svi Nemci podmukli i dvolicni a da ne pricam o drugim Zapadnim Drzavama. Djole ga je u Grupi razbijo 6:4 6:1 zato bolje ti je da cutis

svi smo videli a potom i čuli

pre 5 godina

Aleksandar Zverev...po imenu i prezimenu se vidi da je čistokrvni Nemac...Ne samo to...buduća mlada zvezda se 2 puta JAVNO zahvalio Novaku što ga je pustio da pobedi u ovom finalu...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17