• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2018

13:42

FEDERER DA OSVOJI JOŠ KOJI GREN SLEM? TEŠKO! Toni Nadal: U 2019. očekujem nove epizode rivalstva Đokovića i Rafe

Tenis

FEDERER DA OSVOJI JOŠ KOJI GREN SLEM? TEŠKO! Toni Nadal: U 2019. očekujem nove epizode rivalstva Đokovića i Rafe

Podeli vest

Šta možemo da očekujemo od 2019. godine? Teško mi je da pomislim da će Federer da osvoji još neku Gren slem titulu, poruka je Tonija Nadala, strica i bivšeg trenera Rafe Nadala

Teniska sezona je završena u nedelju pošto je Aleksandar Zverev savladao Novak Đokovića u finalu Završnog mastersa u Londonu, a već se spremaju kalkulacije za 2019. godinu za koju se postavlja pitanje koliko će bitno promeniti poredak u "belom sportu".

Prema mišljenju Nadala, predstojeću godinu obeležiće nova sezona rivalstva Rafe i Novaka uz dodatno uzdizanje mlađih snaga, na čelu sa Zverevim, dok je Federer po svemu sudeći otpisan.

Šta možemo da očekujemo od 2019. godine? Teško mi je da pomislim da će Federer da osvoji još neku Gren slem titulu. Ne kažem to zbog njegove igre, već zbog otežavajuće okolnosti da se igra na tri dobijena seta. Ovo kažem iako me je Federer u nekim ranijim prilikama iznenadio svojom svežinom - naveo je Nadal i nastavio sa osvrtom na trijumf Zvereva u Londonu:

Finale u Londonu me je nateralo da raszmislim o svemu. Verujem da će se Rafa u potpunosti oporaviti fizički i osećam da ćemo gledati nove epizode u njegovom rivalstvu sa Đokovićem, dok generalno, očekujem da mlađe generacije budu više uključene u bitke za trofeje - rekao je nekadašnji Rafin trener.

Novak Đoković je bio neizostavna tema razgovora, a Nadal smatra da je po svemu prikazanom u 2018, srpski teniser zaslužio prvo mesto.

Ovu sezonu ćemo pamtiti po povratku Đokovića na nivo na kojem je bio pre nekoliko godina. Sećate se da sam sumnjao u to. Znao sam da njegov povratak zavisi samo od njegove želje. Imao je spektakularnu drugu polovinu sezone, osvojio je Vimbldon, Sinsinati, US Open i Šangaj. Zaslužio je da bude na prvom mestu ATP liste - zaključio je Nadal.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija