• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.11.2018

17:15

BEKER NIKAKO DA PREBOLI RASTANAK SA ĐOKOVIĆEM! Evo kakvu je sad glupost ispričao

Tenis

BEKER NIKAKO DA PREBOLI RASTANAK SA ĐOKOVIĆEM! Evo kakvu je sad glupost ispričao

Podeli vest

Nikako Boris Beker da preboli što više nije trener Novaka Đokovića, pa je ponovo ispričao stvari zbog kojih mu se smeju fanovi srpskog tenisera

Beker je sada otkrio medijima da ga je, dok je bio Novakov trener, izluđivalo Đokovićevo tapkanje loptice pre servisa!

- Đokovićevo tapkanje loptice me je dovodilo do ludila dok sam mu bio trener, a izluđuje me i sada! To je njegova navika, način da uđe u ritam. Govorio mi je: "To ide samo od sebe, uopšte ne razmišljam o tome". To je jednostavno deo njegove rutine - ispričao je Beker.

Otkrio je Boris i detalj oko Aleksandra i Miše Zvereva.

- Njihova majka ne može da gleda mečeve nijednog od sinova. Kada neki od njih igra, ona izađe da prošeta psa i rezultat sazna tako što joj se jave telefonom posle meča - otkrio je Beker.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59