• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2018

19:25

NOVAKA POBEĐUJE MLAĐA GENERACIJA! Rusedski nije siguran da će Đoković dominirati i u 2019. godini

Tenis

NOVAKA POBEĐUJE MLAĐA GENERACIJA! Rusedski nije siguran da će Đoković dominirati i u 2019. godini

Podeli vest

Finale je bilo spektakularno, zvezda je rođena i to je upravo ono što je muškom tenisu bilo potrebno jer smo svi govorili da će Đoković dominirati u 2019. godine, rekao je nekadašnji četvrti teniser sveta Greg Rusedski izrazivši sumnju u sigurnost Novakove dominacije

Đoković se podigao iz pepela i završio sezonu na prvom mestu, ali osim trijumfa na dva gren slema i mastersima u Sinsinatiju i Šangaju, Novak je gubio finala u Torontu, Parizu i Londonu i sva tri puta od mladih tenisera - Cicipasa, Hačanova i Zvereva, što je u teniskoj javnosti dovelo do kolebanja oko njegove stvarne dominacije.

Finale je bilo spektakularno, zvezda je rođena i to je upravo ono što je muškom tenisu bilo potrebno jer smo svi govorili da će Đoković dominirati u 2019. godine. Ali ova mlada generacija je uspela da pobedi Đokovića - rekao je Rusedski pa elaborirao:

Stefanos Cicipas, Karen Hačanov i sada Zverev su jedini igrači od kojih je izgubio u poslednjih šest meseci. To je ono što nam je potrebno - nova generacija mora da istupi i veruje da može da savlada najbolje na svetu - naveo je nekadašnji četvrti teniser sveta.

On je bez dileme naveo da ga pobeda Zvereva nad Federerom i Đokovićem u dva uzastopna dana tera na razmišljanje da će mladi teniseri obeležiti godinu pred nama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija