• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.11.2018

23:21

NADAL SE ODMARA POSLE OPERACIJE! Strika Toni otkrio kada će se vratiti na teren

Tenis

NADAL SE ODMARA POSLE OPERACIJE! Strika Toni otkrio kada će se vratiti na teren

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal bio je na operaciji umesto na terenu u finišu sezone i teniski svet se pita da li će biti spreman za start naredne takmičarske godine

Nadal je propustio masters u Parizu i završni masters u Londonu, pa je bez borbe prepustio prvo mesto na ATP listi Novaku Đokoviću.

Njegov stric i bivši trener Toni Nadal otkrio je kakvi su Rafini planovi za naredna dva meseca.

- Rafael je odlučio da ode na operaciju, da reši problem koji ga je mučio na treninzima i kako mu je savetovao njegov doktor. Pričao sam s njim, plan mu je da se odmara do 4-5. decembra, a onda da počne sa treninzima. Imaće nešto više od mesec dana da se spremi za Australijan open - otkrio je Toni Nadal.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija