• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 100odsto.hr

25.11.2018

11:21

NOVAK ME, ZA RAZLIKU OD DRUGIH, NIKADA NIJE ZABORAVIO! Nikola Pilić objasnio zašto obožava Đokovića

Tenis

NOVAK ME, ZA RAZLIKU OD DRUGIH, NIKADA NIJE ZABORAVIO! Nikola Pilić objasnio zašto obožava Đokovića

Podeli vest

Novak Đoković je moj teniski sin zato što me, za razliku od mnogih drugih, nikada nije zaboravio, ističe legendarni hrvatski teniski stručnjak Nikola Pilić

Pilić se u razgovoru za hrvatski portal "100 odsto" dotakao i Novaka Đokovića i posebnog odnosa koji ima sa srpskim teniserom.

- Novak moj teniski sin? Pa da, mogu da se složim s tim. Bavio sam se njim kad je imao 15-16 godina, kad smo sarađivali u akademiji. Ono što kod njega posebno cenim je to što on, za razliku od brojnih drugih asova s kojima sam sarađivao, nikad nije zaboravio. I to je njegova istinska veličina. Evo, upravo mi je pre nekoliko minuta poslao poruku s jednog ostrva gde se odmara sa suprugom, ja sam mu čestitao na fenomenalnoj sezoni - rekao je Pilić.

On je istakao da je Đoković napravio ogroman uspeh u 2018. godini, ali i da je, za razliku od mnogih, bio siguran da će se Novak vratiti u vrh.

To šta je on napravio u samo nekoliko meseci apsolutno je čudo. Nisam ni ja verovao da će ovako da završi godinu. Kad je išao u Ameriku, tamo u martu, kada je bio van forme, zvali su me novinari iz Srbije i doslovno ga "pokopavali", ali ja sam im samo govorio, "čekajte, čekajte". Svi mi znamo njegov kvalitet i svaka mu čast na tome. Ova sezona je sjajna zbog toga što se tako vratio i svima očitao lekciju, a još je impresivnija ona iz 2016. godine kad je imao skoro 17.000 poena - naglasio je Nikola Pilić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragana

pre 5 godina

Tako treba Novace,ne zaboraviti onog ko ti je pruzio ruku kad ti je bila preko potrebna.Kad si kao klinac otisao u beli svet da ucis,treniras tenis,onda ti je gospodin Pilic bio i otac i majka svake sekunde.Na ovakvom gestu ti se divim,veliki si covek

zika

pre 5 godina

Dobro se uvek vraca dobrom.Od Novaka nista drugo nisam ni ocekivao.ODMORI SE PA DOGODINE U NOVE USPEHE.ZIVEO TI MENI LJUDINO!

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija