• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.11.2018

12:21

NOVAK BRZO ZABORAVLJA! Vajda otkrio šta je letos bila prekretnica u Đokovićevoj karijeri

Tenis

NOVAK BRZO ZABORAVLJA! Vajda otkrio šta je letos bila prekretnica u Đokovićevoj karijeri

Podeli vest

Pola godine očaja, pa pola godine fantazije! Tako je izgledala sezona Novaka Đokovića, u kojoj je ponovo postao broj 1, a njegov trener Marijan Vajda je otkrio kako se desio taj prelomni trenutak kada je srpski as krenuo u novu dominaciju

Prelomna tačka je bio poraz od Marka Čekinata na Rolan Garosu, taman kada se činilo da je Novak krenuo napred. Taj neuspeh ga je toliko pogodio da je razmišljao da ne igra na Vimbldonu.

- Dva-tri dana posle Rolan Garosa Novak me je pozvao i rekao: "Odlučio sam da igram, hajde da probamo". Odgovorio sam: "Naravno, idemo". Bila je dilema samo da li će da igra u Haleu ili u Kvinsu pre Vimbldona. Odlučili smo se za Kvins. Onog momenta kada je stao na travu, Đoković je zaboravio sve što je bilo pre toga. Odjednom se osećao ponovo sjajno. To što je u stanju da brzo zaboravi ono loše što je bilo, jeste Novakova jaka vrlina - istakao je Marijan Vajda.

Novak je izgubio finale u Kvinsu od Čilića, ali je na tom turniru dobio ono što mu je bilo preko potrebno!

- Đoković je fizički bio spreman, ali nije bio mentalno na najvišem nivou. Bilo je pitanje koliko još poraza mora da podnese. Bila mu je preko potrebna serija pobeda. U Kvinsu jeste izgubio finale, ali je dobio mnogo na samopouzdanju - otkrio je Vajda.

Naredni turnir posle Kvinsa bio je Vimbldon. Ostalo je istorija...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija