• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2018

09:54

NOVAK ĆE OBORITI RODŽEROV REKORD! Štepanek ne sumnja u dominaciju velikog prijatelja!

Tenis

NOVAK ĆE OBORITI RODŽEROV REKORD! Štepanek ne sumnja u dominaciju velikog prijatelja!

Podeli vest

Nekadašnji češki teniser i trener Novaka Đokovića, Radek Štepanek ubeđen je da će srpski as oboriti rekord Rodžera Federera


Čeh je kratko bio deo trenerskog tima Đokovića, u periodu kada se Novak mučio sa povredom lakta. 

Prvi rezultati na travi nagovestili su nam da se promenio. Posle njegove pobede nad Nišikorijem u četvrtfinalu Vimbldona, mogao sam da ga zamislim kako osvaja turnir. Mi smo i dalje prijatelji, a on je pronašao svoj put. Može da obori Federerov rekord od 20 grend slem titula, mislim da će to i učiniti. Kada sam video njegov sudar sa Nadalom u polufinalu Vimbldona, bila je to borba titana kao u stara vremena. Novak je mentalno napredovao i mislim da ga je probudio Agasijev i moj odlazak - kazao je Štepanek.

Saradnja Đokovića i Štepaneka trajala je samo nekoliko meseci, ali su Srbin i Čeh i dalje veliki prijatelji. 

- To je moralo da se dogodi. Stvari se u životu uvek događaju s razlogom. I dalje smo veliki prijatelji, to je najvažnije  - zaključio je Štepanek. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija