• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.12.2018

11:35

NEMA NIŠTA TEŽE NEGO NOVAKA POBEDITI! Nadal svestan kakav ga pakao očekuje u 2019.

Tenis

NEMA NIŠTA TEŽE NEGO NOVAKA POBEDITI! Nadal svestan kakav ga pakao očekuje u 2019.

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal, drugi na ATP listi, priznao je da najteži zadatak pobediti Novaka Đokovića, kada je u formi u kakvoj je bio u drugoj polovini 2018. godine

Približava se početak nove teniske sezone, a Đoković i Nadal će igrati na revijalnom Mubadala turniru u Abu Dabiju.

Tim povodom Nadal je uoči puta za Emirate pričao o ciljevima u novoj sezoni, pa se dotakao i Đokovića.

- Novak je još jednom dokazao koliko može da bude težak protivnik. Uspeo je u 2018. da se vrati na vrh i jako je teško igrati, a još teže pobediti ga. Naši mečevi su uvek puni intenziteta, on je teniser koji sjajno pokriva teren i uglove. Definitivno, jedan je od najvećih rivala koje sam imao do sada - rekao je Nadal. 

Rafa smatra da je za njega 2018. godina bila uspešna, iako je u finišu izgubio prvo mesto na ATP listi.

Verujem da sam imao veoma uspešnu sezonu i pored svih tih povreda. Kada sam bio zdrav postizao sam dobre rezultate. Igrao sam devet turnira i uspeo da sezonu završim kao drugi na svetu - ocenio je Nadal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija