• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.12.2018

17:30

NOVAK UOČI NOVE SEZONE: U 2018. sam spoznao mnogo toga o sebi kao ČOVEKU I TENISERU!

Tenis

NOVAK UOČI NOVE SEZONE: U 2018. sam spoznao mnogo toga o sebi kao ČOVEKU I TENISERU!

Podeli vest

Najbolji svetski teniser Novak Đoković uoči početka nove sezone rekao je da će 2018. godinu dugo pamtiti, jer je u njoj mnogo toga spoznao o sebi, kao o čoveku i kao teniseru

On je istakao da je morao mnogo toga kod sebe da preispita u toku sezonu, kada nije sve išlo onako kako je zamišljao.

- Prošle sezone sam naučio mnogo toga o sebi, kao o teniseru i kao čoveku. Morao sam da zaronim duboko u sebe, u svaki aspekt, da bih probao da preokrenem situaciju u svoju korist, kada je tenis u pitanju. Morao sam da spoznam svaki aspekt moje igre i da shvatim u kakvoj se situaciji nalazim - rekao je Novak u Abu Dabiju, uoči početka egzibicionog Mubadala turnira.

Đoković je naglasio da je za njega 2018. godina imala potpuno drugačiji početak i kraj.

- Pre tačno godinu dana borio sam se sa povredom lakta i pokušavao da se spremim za Australijan open. Posle toga je došla operacija, pao sam na 22. mesto ATP liste, a posle četiri-pet meseci ponovo sam postao broj 1. Bila je godina kao na ringišpilu, puna uspona i padova i moram da priznam, srećan sam što se sve tako odvijalo - istakao je Novak Đoković.

NOVAK PROTIV TIMA ILI HAČANOVA! Đoković se posle mesec i po dana vraća na teren


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija