• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2019

18:43

(VIDEO) NOVAK SE ŠMEKERSKI OBRAČUNAO SA PROVOKATORIMA: Hajde da napravite takmičenje u zviždanju

Tenis

(VIDEO) NOVAK SE ŠMEKERSKI OBRAČUNAO SA PROVOKATORIMA: Hajde da napravite takmičenje u zviždanju

Podeli vest

Publika u Kataru nije naklonjena prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću, koji je na njihove zvužduke po okončanju meča sa Gruzijcem Nikolazom Bezijašvilijem znao kako da umiri provokatore

Novak je savladao Gruzijca nakon preokreta, a tokom davanja izjave po završetku meča grupa provokatora mu je sve vreme zvižducima ometala njegovo obraćanje na šta je on imao spreman odgovor.

NOVAK PREOKRETOM DO POLUFINALA U DOHI! Đoković pobedio Bazilašvilija

- Vi stvarno baš volite da zviždite?  U redu... Hajde da napravite takmičenje u zviždanju. Naročiteo vi momci. Šta kažete vi? A vi - upitao je Novak provokratore sa sve tri tribine koji su krenuli da se nadjačavaju.

Na kraju je i sam počeo da zviždi u mikrofon i nastavio da daje svoju ocenu duela koji je dobio nakon preokreta i izjavio da Bezilašvili igra tenis života.

Očekivao sam težak meč, on igra najbolji tenis svog života, u poslednje vreme, jedan je od najboljih udarača ove igre. Želim mu sve najbolje u nastavku sezone - ocenio je Đoković. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cika Pera

pre 5 godina

Siptari se organizovali da nam zezaju sportiste svuda gde nastupaju. Ma vratili bi mi njima istom merom samo bi svi morali da idemo u Albaniju, posto nema sipaca nigde ni na jednoj listi gledanijih sportova. Eto pre neki dan mislili da je vazduhoplovstvo ustvari kad imas pilota, a jos uvek prave banket u Tirani jer od nove godine mogu da koriste tocak.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija