• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.01.2019

09:33

NADALOV HOD PO MUKAMA: Da sam igrao u Brizbejnu, ne bih mogao na AO!

Tenis

NADALOV HOD PO MUKAMA: Da sam igrao u Brizbejnu, ne bih mogao na AO!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal otkrio je da je morao da otkaže nastup na turniru u Brizbejnu, jer onda ne bi mogao da igra na Australijan openu

Nadal se i dalje muči sa povredama, zbog kojih je pre vremena završio prošlu sezonu, a nije mu sjajno krenula ni 2019. 

- Osećao sam da me noge "zatežu" u Abu Dabiju u prvom meču, zbog toga sam otkazao drugi. Došao sam u Australiju, uradio pregled, koji je pokazao da imam malo istegnuće levoj butini. Ipak, osećam se dobro, treniram svakog dana. Želeo sam da igram u Brizbejnu, ali sam otkazao nastup po preporuci lekara. Rekli su mi da ako budem igrao tada, ne bi bilo šansi da nastupim na Australijan openu - otkrio je Nadal.

Španac je dodao da mu je cilj da bude potpuno spreman za Melburn.

- Siguran sam da ću biti sto odsto spreman za Australijan open, da ću srediti povredu do tada - poručio je Nadal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija