• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.01.2019

14:22

ZNAČI, NISAM KANDIDAT ZA TITULU!? Đokovića iznervirali posle poraza od Aguta!

Tenis

ZNAČI, NISAM KANDIDAT ZA TITULU!? Đokovića iznervirali posle poraza od Aguta!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković iznervirao se zbog novinarskog pitanja nakon poraza od Roberta Bautiste Aguta u Dohi u petak (2:1)

Novinar je na konferenciji za štampu pitao Đokovića kakva su mu očekivanja za Australijan open, na šta je Novak odgovorio da mu je cilj da osvoji titulu.

- Zar i posle ovakve nedelje - pitao je novinar potpuno bez ikakvog rezona, a to je samo iznerviralo Đokovića.

Prvi reket sveta nije mogao da istrpi provokaciju pa je uzvratio:

Zašto? Da li zaista mislite da posle ove nedelje ne zaslužujem da budem među kandidatima za titulu? Rekli ste "čak posle ovakve nedelje". Ne razumem vaš komentar. Pitali ste me šta mi je cilj. Rekao sam vam - trofej. Hvala - odgovorio je ljutito Novak Đoković.

Pravi odgovor će stići posle 14. januara, kada u Melburnu počne Australijan open, grend slem turnir koji je Đoković najviše puta u karijeri osvajao - šest puta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
novica

pre 5 godina

Pa ne plaća porez u Srbiji, nafatirao se pa mu nije nužno....Da izgubi od 40-og anonimusa....šta ima da se ljuti..dela više govore od praznih reči...ispucao je svoje i odlazi...ali opet neće da plaća porez u Srbiji....

yastreb

pre 5 godina

A ti bi kao plaćao porez ovoj državi? Novak je suviše pametan za tebe i takve kao ti koji ga osuđuju što ne plaća porez Srbiji. Da li si možda čuo da Novak ima humanitarnu fondaciju? E pa mnogo je pametnije ne plaćati porez, već ga usmeriti lično tamo gde je potrebno, a Novak to upravo i čini. Razliku koju bi morao da doda kada bi porez plaćao državi Srbiji, Novak ume mnogo bolje da iskoristi. A ako ćemo realno, Srbija treba da plati Novaku porez, a ne obrnuto. Koliko je učinio na promociji naše zemlje u svetu, nikada mu se nećemo moći odužiti, ni za 100 godina.

Bosko Babic

pre 5 godina

Svaka cast Yastrebe, Napokon da procitam normalan komentar, ko bre sve ovde daje sebi za pravo da komentarise gde i kome Novak placa porez, kako vas bre nije sramota pa ko ste bre vi da ocenjujete njegove postupke, luzeri jedni, treba da dignete dva prsta i da trazite dozvolu da vam se dozvoli da komentarisete takvu velicinu, vi ste obicni ljubomorni jadnici i bolesnici koji umesto da se osecate ponosni sto imamo nekog takvog , vi ne mozete da ga gledate. Vi ste sramota Srpskog roda ( ako ste Srbi) a i ako niste i dalje ste sramota ljudskog roda jer treba postovati svaciji sportki uspeh ( cak i Hrvatski, iako ja licno ne navijam za njih) ali kakve to veze ima sa postovanjem necijeg uspeha. Sram vas bilo, ko god da ste.

goran

pre 5 godina

Nole u pravu je novinar. Očajno si odigrao ovaj turnir a i nije ti trebao s obzirom da je to atp 250. Očigledno je da su te dobro platili jer ti da igraš za 250 bodova. Nezamislivo je.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija