• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.01.2019

10:04

OLGA RAZOČARALA U KVALIFIKACIJAMA ZA AO, Miomir i Peđa prošli dalje

Tenis

OLGA RAZOČARALA U KVALIFIKACIJAMA ZA AO, Miomir i Peđa prošli dalje

Podeli vest

Mlada srpska teniserka Olga Danilović neočekivano je doživela poraz u prvom kolu kvalifikacija za Australijan open

Velika nada da će Danilovićeva biti u glavnom žrebu prvog grend slema u sezoni raspršene su već u prvom kolu kvalifikacija, gde je pobedu odnela Poljakinja Iga Svjatek sa 1:6, 7:6, 7:5.

Daleko uspešnija bila je Ivana Jorović, koja je u velikom stilu prošla do drugog kola, pobedom nad Kineskinjom Sinjun Han sa 6:2, 6:1. Srpska teniserka će u narednom krugu igrati protiv Amerikanke Asije Muhamed.

U kvalifikacijama će od naših teniserki igrati i Dejana Radanović, koju u prvom kolu očekuje duel sa Vitalijom Djatčenko.

Kod tenisera, obojica Srba su bili uspešni. Miomir Kecmanović je pobedio Đanluiđija Kvincija sa 6:4, 3:6, 6:3 i u narednom kolu igraće sa Maksimom Žanvijeom iz Francuske.

Igrao se u 1. kolu kvalifikacija i srpski derbi! Peđa Krstin je pobedio Nikolu Milojevića sa 4:6, 6:4, 7:6 i u narednom krugu će se sastati sa pobednikom duela Lukaš Lacko - Tim Smiček.

Među kvalifikantima posle dužeg vremena biće i Viktor Troicki, a prva prepreka biće mu Francuz Nikolas Mau.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija