• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2019

13:57

NOVAK MEĐU NAJSPREMNIJIM SPORTISTIMA NA SVETU! Đoković ispred Džejmsa, Vestbruka, Mekgregora, Modrića...

Tenis

NOVAK MEĐU NAJSPREMNIJIM SPORTISTIMA NA SVETU! Đoković ispred Džejmsa, Vestbruka, Mekgregora, Modrića...

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se u vrhu najspremnijih sportista na planeti, a o tome kakava je njega fizička sposobnost svedoči i to da je među njih 25 samo on iz sveta "belog sporta"

Đoković, koga nerenih dana očekuje učešće na Australijan openu, zauzeo je četvrtu poziciju i izboru eksperata koji se bave temom fizičke spreme sportista.

NOVAK RAZBIO MARIJA! Đoković dao samo dva gema Britancu

Na prvom mestu je mladi Saklvon Barkli, koji igra američki fudbal, drugi je Kristijano Ronaldo, treći je košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo, dok je poziciju niže rangiran Đoković.

ĐOKOVIĆ U PRVOM KOLU AUSTRALIJAN OPENA PROTIV KVALIFIKANTA! Moguć duel protiv Zvereva u polufinalu

Srbin se tako našao ispred Lebrona Džejmsa, Kevina Majera, Konora Mekgregora, Luke Modrića, Rasela Vestbruka i mnogih drugih koji su se našli na ovoj listi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pinochio

pre 5 godina

kakve modric ima veze sa ovom anketom.komedija

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija