• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2019

10:08

LUDAČKI PREOKRET KRAJINOVIĆA! Filip od 0:2 do 3:2 i drugog kola Australijan opena

Tenis

LUDAČKI PREOKRET KRAJINOVIĆA! Filip od 0:2 do 3:2 i drugog kola Australijan opena

Podeli vest

Filip Krajinović plasirao se u drugo kolo Aaustralijan opena iako je gubio 2:0 u setovima od Marka Čekinata, Srbin je preokrenuo protiv Italijana na 4:6, 0:6, 6:1, 7:6, 6:4 posle dva sata i 49 minuta igre

Filip Krajinović će u narednoj rundi igrati protiv Jevgenija Donskoja koji je u četiri seta eliminisao našeg Lasla Đerea. 

Krajinović je izgubio prvi set pošto je Čekinato u finišu vezao dva brejka. Srpski teniser je nakon izgubljenog seta totalno pao, pa je Italijan drugi set dobio bez izgubljenog gema i poveo 2:0.

Delovalo je da će Italijan ekspresno do trijumfa i drugog kola. Ipak, uspeo je Srbin nekako da se konsoliduje i uzvrati skoro istom merom. Čekinato je nakon vođstvao od 2:0 opustio, mislio je lako će, a Krajinović je podigao nivo igre,  pa je samo gem prepustio rivalu i smanjio na 2:1.

U petom setu je izgubio servis gem na startu, ali je uspeo da uzvrati istom merom, uvede set u dramatičan taj-brejk. Propustio je četiri set lopte, potom spasao meč loptu i onda dobio taj deo igre 10:8, osovjio set i izjednačio rezultat u meču na 2:2.

U odlučujućem setu Filip je odmah oduzeo servis Čekinati, čuvao brejk i posle dva sata i 49 minuta igre realizovao meč loptu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija