• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2019

12:21

AO, 2. DAN: Nesrećni Conga mora na Đokovića, Raonić izbacio Kirijosa!

Tenis

AO, 2. DAN: Nesrećni Conga mora na Đokovića, Raonić izbacio Kirijosa!

Podeli vest

Aleksander Zverev je lako u tri seta 6:4, 6:1, 6:4 pobedio Aljaža Bedenea, dok je David Gofan sa 6:0, 6:2, 6:2 bio ubedljiv protiv Kristijana Garina iz Švajcarske

Žo Vilfred Conga, 177. na ATP listi, koji će u drugom kolu igrati protiv Novaka Đokovića, koji je dobio Mičela Krugera, eliminisao je u tri seta Slovaka Martina Kližana 6:4, 6:4, 7:6.

Filip Krajinović plasirao se u drugo kolo Aaustralijan opena iako je gubio 2:0 u setovima od Marka Čekinata, Srbin je preokrenuo protiv Italijana na 4:6, 0:6, 6:1, 7:6, 6:4 posle dva sata i 49 minuta igre. Miloš Raonić je nakon tri seta izbacio s takmičenja domaćeg tenisera Nika Kirijosa rezultatom 6:4, 7:6, 6:4 i i narednom kolu igraće sa Stanom Vavrinkom.

Japanski teniser Kei Nišikori je izgubio prvi set od Kamila Majhžaka, ali je dobio naredna dva pre nego što mu je poljak predao zbog problema sa vratom - 3:6, 6:7, 6:0, 6:2, 3:0. Domaći teniser Tanasi Kokinakis predao je meč prvog kola Taru Danijelu iz Japana, iako je vodio sa 1:0 u setovima. Meč je predao i Letonac Ernest Gulbis, iako je vodio 1:0 u setovima protiv Stanislasa Vavrinke iz Švajcarske.

Nemac Filip Kolšrajber je sa 3:0 pobedio Li Džea iz Kine, dok je Miša Zverev posle tri seta poražen od domaćeg tenisera Alekseja Popirina.

Foto: reuters

Serena Vilijams

Sedma teniserka sveta Elina Svitolina nije imala problema protiv Viktorije Golubić, koju je pobedila sa 2:0 6:1, 6:2. Venus Vilijams je prošla u drugo kolo posle velike borbe i pobede nad Rumunkom Mihaelom Buzarnesku sa 2:1 u setovima.

Ruska teniserka Darija Kasatkina završila je danas učešće na Otvorenom prvenstvu Australije, već u prvom kolu, poražena je od Timee Bačinski iz Švajcarske sa 6:3, 6:0 za manje od sat vremena igre.

Serena Vilijams je lako i ubedljivo sa 6:0, 6:2 za samo 49 minuta, pobedila Tatjanu Mariju, i tako se trijumfalno vratila u Australiju, u kojoj prošle godine nije branila titulu zbog porodjaja. 

Eženi Bušar je sa 6:2, 6:1 pobedila Peng Šuai, dok je Medison Kiz sa 6:2, 6:2 bila bolja od domaće teniserke Destini Ajave. Nekada prva teniserka sveta Viktorija Azarenka poražena je u prvom kolu od Laure Zigmund iz Nemačke sa 2:1- 6:7, 6:4, 6:2.

AO, 1. DAN: Nadal i Federer nisu se ni oznojili, Šarapova ponizila protivnicu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija