• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2019

15:01

DOLAZIĆU U AUSTRALIJU JOŠ 15 GODINA! Novak nema nameru da se uskoro penzioniše!

Tenis

DOLAZIĆU U AUSTRALIJU JOŠ 15 GODINA! Novak nema nameru da se uskoro penzioniše!

Podeli vest

Dolazim na Australijan open već 15 godina, nadam se da ću i još 15, poručio je Novak Đoković posle pobede nad Žoom-Vilfredom Congom (3:0) u 2. kolu grend slema u Melburnu

Đoković je lako dobio meč protiv Francuza, koji mu je tokom cele karijere redovna mušterija. Meč čak nije bio ni preterano uzbudljiv, kakvi su znali da budu ranijih godina.

Ipak, Novak je odao veliko priznanje rivalu.

- Uvek je teško igrati protiv Žoa. Borio se sa mnogo povreda u poslednjih 12 meseci i njegov atp rejting ne odražava pravu sliku o njegovim kvalitetima - rekao je Novak.

Đoković je tada poručio i da namerava da još dugo dolazi na Australijan open.

- Dolazim na turnir već 15 godina i nadam se da će tako biti i narednih 15 godina!

Srpski as će se u narednom kolu sastati sa Denisom Šapovalovim, kojeg izuzetno poštuje, kao jednog od predvodnika mladih nada.

- Mnogo ga poštujem, zbog posvećenost i profesionalizma koje ispoljava iako je mlad igrač. U glavi je već zreo, što se ne viđa tako često. Dokazao je da može da pobedi jače igrače, pa očekujem težak meč - poručio je Novak Đoković.

NOLE ODUVAO STARU MUŠTERIJU! Đoković lako preko Conge do 3. kola AO!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija