• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2019

12:10

ĐOKOVIĆ BESAN NA ORGANIZATORE AO, optužio medije da vode propagandu protiv njega!

Tenis

ĐOKOVIĆ BESAN NA ORGANIZATORE AO, optužio medije da vode propagandu protiv njega!

Podeli vest

Novaku Đokoviću nije se svidela odluka organizatora da upale svetla na terenu tokom meča trećeg kola Australijan opena protiv Denisa Šapovalova (3:1), a nije mu jasno ni zašto ga optužuju da želi smeni predsednika ATP-a Krisa Kermoda

Đoković je bio izuzetno nervozan tokom meča sa Šapovalovom, a posebno ga je iz takta izbacila odluka organizatora da se upalile svetla na terenu tokom meča iako za to nije bilo nikakve potrebe. 

- Mislim da nije bilo logike da se upale svetla u pet popodne, kada ima još četiri sata dnevnog svetla. Da li ste vi videli loptice dobro? Ja sam takođe. Reflektori stvaraju i neke senke po terenu – što podjednako smeta i meni i njemu.To je bilo totalno nepotrebno, a rekli su mi da su to uradili zbog televizijskih razloga - kazao je Novak posle meča.

Da je Novak Đoković bio u pravi potvrdio je i njegov nekadašnji tener Boris Beker, koji je kometator na Eurosportu.

Sreo sam Bekera posle meča i pitao da li je teren bio mračan na ekranu? Odrečno mi je odgovorio – bukvalno, da ta tvrdnja nije imala veze sa mozgom. Definitivno nisam mudro postupio, da se tako izrazim. Znam za bolje, mogu bolje, ali dobro, i to su životne lekcije. Niko nije perfektan - poručio je prvi teniser sveta. 

Karlos Moja je nedavno izjavio da je ATP finansijski dobro, ali da Novak kao predsednik Saveta igrača ima neke svoje razloge zbog kojih ne želi da Kris Kermod ostane na čelu organizacije. Prvi teniser sveta nije Špancu ostao dužan.

Zašto se priča da sam ja protiv Krisa. Ko je rekao da je to istina? Moja briga u ovom momentu, kao i svakog člana Saveta, su informacije koje su iscurile. Sve što se pojavilo u medijima nije 100 odsto tačno. Predstavljena je samo jedna strana, a morate da razumete da je kompleksna situacija. Naš posao je da se pobrinemo da igračima bude što bolje. Kao što sam ranije pomenuo, proces obnavljanja Krisovog ugovora ne zavisi samo od nas, već i od predstavnika turnira, glasaće se. Što se nas tiče, uradićemo sve da pričamo sa što većim brojem igrača tokom grend slema i tokom narednih meseci. Imamo vremena, ne znam čemu žurba. Ne razumem zašto se u medijima vodi propaganda protiv mene i ostalih članova Saveta. Zašto morate da požurujete sve? Proces je komplikovan, razmatramo sve opcije - rekao je Novak.

NADAL I PREDSEDNIK ĐOKOVIĆ U KLINČU: Novak me ništa nije pitao, neću ići kod njega, neka on dođe kod mene!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 5 godina

Iz dana u dan zapadni novinari i mediji koriste svaku priliku da Novaka ili omalovaže ili optuže za nešto ili da mu nameste neku aferu. Toliko ih boli što momak iz tamo neke beznačajne Srbije gospodari svetskim tenisom da bi pukli od muke. Prošle godine za vreme AO je bila afera oko toga da Novak navodno lobira da se povećaju nagrade najboljih igrača mada je bilo upravo suprotno, tražio je više para za igrače koji su ispod 50 ... Sve je to smišljeno delovanje da bi mu poremetili fokus i da ga osujete da opet uzme AO.

Cika Sale

pre 5 godina

Pa sam je kriv stace mu to sranje da bude predsednik tamo nekim djilkosima nemoze Stefana i Suprugu za ruku pa na plazu to je nezahvalan posao samo imas stres ja bin mu preporucijo da odmah da ostavku pa nek de je.. kako znaju razumem ja njega hteo je da pomogne Ali kome kad ga ionako Niko nevoli samo sto je iskren i Srbin to du skleroticni mozgovi koji dopodne mrze sehe a öd podne ceo Svet . E moj Djole nemoj de Sinko nervirati znas dasi Car za njih zato Te i mrze Ziveo tu meni 100 godina i nemoj da me stresas ko prekjuce uplasih de da ce Rus da Te pobedi zamalo bre srcu dobi :-). Idemo sine po taj Pehar nek tu je srecno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija