• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2019

11:57

PUJ MOŽE DA POBEDI BILO KOGA AKO IGRA DOBRO! Nadal: Đoković je favorit, ali biće mu teško

Tenis

PUJ MOŽE DA POBEDI BILO KOGA AKO IGRA DOBRO! Nadal: Đoković je favorit, ali biće mu teško

Podeli vest

Prvi finalista Australijan opena Rafael Nadal poručio je da je Novak Đoković favorit protiv Luke Puja u polufinalu prvog ovosezonskog gren slema, ali da ne bi trebalo unapred otpisivati Francuza

Puj se plasirao u prvo polufinale Australijan opena i protiv Đokovića će igrati u borbi za duel sa Nadalom, koji je rutinski pobedio Cicipasa.

NADAL ODUVAO CICIPASA ZA FINALE AO! Grk bez novog iznenađenja, lakši trening za Rafu

Nadal mnogo veće šanse daje Novaku, ali budući da je reč o polufinalnom duelu, ne može potpuno da otpiše ni Puja.

- Biće zanimljivo, sva polifinala su teška. Novak je favorit, bio je toliko puta u polufinalu. Luka se plasirao prvi put, ali je dobio neverovatan meč u cetvrtfinalu. Može da pobedi bilo koga ako igra dobro, ali biće teško. Novak je neverovatan. Videćemo - poručio je Nadal posle meča sa Cicpasom.

Novak i Puj igraju u petak polufinale i pobednik će u nedelju izaći na megdan Nadalu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija