• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: L`Ekip

25.01.2019

11:37

(FOTO) NOLE GA JE ODRAO! Najugledniji sportski list priznao Pujovu nemoć u Melburnu

Tenis

(FOTO) NOLE GA JE ODRAO! Najugledniji sportski list priznao Pujovu nemoć u Melburnu

Podeli vest

Ko priznaje pola mu se prašta

Ugledni francuski sportski dnevnik L'ekip na svom Tviter profilu slikovito je opisao debakl njihovog tenisera Lukasa Puja u polufinalnom okršaju Australijan opena s Novakom Đokovićem.

Uz sliku rezigniranog Francuza stoji naslov ODRAN (Depouille) koji je vešta igra reči s Pujovim prezimenom. Francuzima se mora odati priznanje za duhovitost u teškim trenucima, ali su i oni svesni da je Srbin toliko kvalitetniji da bi drugačiji ishod od ubedljiih 3:0 bio iznenađenje.

 

 

Novak Đoković prepustio je Francuzu svega četiri gema u meču, pa će u nedeljnom finalu igrati protiv Španca Rafaela Nadala, s kojim je pre sedam godina, na istom mestu, odigrao najduže Grend slem finale u istoriji tenisa.

Novak je tada savladao Španca sa  5:7, 6:4, 6:2, 6:7, 7:5 u meču koji je trajao pet sati i 52 minuta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija