• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2019

12:25

NADAL SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: Novače, neverovatan nivo tenisa!

Tenis

NADAL SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: Novače, neverovatan nivo tenisa!

Podeli vest

Rafael Nadal priznao je na ceremoniji dodele pehara da nije imao šanse u finalu Australijan opena protiv Novaka Đokovića (3:0)

Đoković je u duelu koji je od prvog do poslednjeg poena ličio na sve samo ne na meč dvojice najboljih igrača sveta slavio rezultatom 6:3, 6:2, 6:3.

- Čestitke Novaku i njegovom timu. Neverovatan nivo tenisa koji je pokazao ovde. Sve čestitke - rekao je Nadal. 

Španac je istakao da je odigrao veoma dobar turnir koji će mu značiti za dalji tok sezone. 


- Možda nije bilo dobro za mene, ali sam imao veoma dve lepe i važne nedelje. Imao sam velikih problema u prethodnim mesecima, od US opena nisam igrao profesionalni meč. Verujem da sam igrao dve nedelje odličnog tenisa, to su dobri vesti za mene i želim da se zahvalim svim ljudima koji su mi pomagali tokom karijere. Bez njih i njihove podrške ne bih bio u stanju da se nađem ovde. Mogu jedino da kažem da ću nastaviti da se borim i svakodnevno radim kako bih se vraćao -  dodao je Rafa.

(VIDEO) KAKAV PROMAŠAJ NADALA! Očajni Španac ne zna gde se nalazi!

ĐOKOVIĆ POBEGAO NADALU NA ATP LISTI, a tek da vidite koliko je Federer daleko od lidera!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija