• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2019

12:33

NOVAK UMALO ZAPLAKAO: Hvala svima koji se žrtvuju da bih ja živeo svoj san!

Tenis

NOVAK UMALO ZAPLAKAO: Hvala svima koji se žrtvuju da bih ja živeo svoj san!

Podeli vest

Nakon što je osvojio svoju sedmu titulu na Australijan openu pobedivši Rafaela Nadala sa 6:3, 6:2, 6:3

Đoković je kolekciji trofeja sa grend slem turnira dodao novi, pa ih sada ima 15: sedam na Australijan openu, četiri na Vimbldonu, tri na Ju Es openu i jedan na Rolan Garosu.

Posle pobede prvi teniser sveta je džentlmenski pohvalio Španca.

- Sve čestitke Nadalu na dve prethodne nedelje ali i na ovom meču. Jasno je da je bilo teško da se vratiš iz povrede, ali si pokazao i meni i ostalim teniserima što si tu gde si. Ti si prava definicija borbenog duha - počeo je Nole.

Sa suzama u očima prvi teniser sveta je potom rekao:

- Izvinite, pokušavam da sumiram situaciju u poslednjih 12 meseci. Činjenica je da sam bio povređen, pa sam imao operaciju... Posle svega, sam ovde pred vama. Osvojene tri grend slem titule, ne mogu to opisati rečima. Želim da zahvalim timu na podršci. Ovo jeste individualan sport, ali vi ste bili iza mene. Ovaj tim je pokazao recept za uspeh. Vajda, hvala što si se vratio. Uli, takođe i svim ostalima koji su u mom timu. Želim da pozdravim i moju porodicu, suprugu Jelenu i decu Stefana i Taru. Ja se osvrćem i na najvažnije ljude u mom životu, porodicu i braću, koji su me podržavali tokom cele karijere i zbog kojih sam ovde večeras. Svi oni su mnogo žrtvovali da bih ja živeo svoj san. To me podseća da budem zahvalan.

ĐOKOVIĆ POBEGAO NADALU NA ATP LISTI, a tek da vidite koliko je Federer daleko od lidera!

NADAL SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: Novače, neverovatan nivo tenisa!

JEDAN JE NOVAK ĐOKOVIĆ - SEDAM OD SEDAM! Rodžer Federer gleda Srbinu u leđa!

(VIDEO/FOTO) ĐOKOVIĆ JE APSOLUTNI KRALJ MELBURNA! Osvojio REKORDNI SEDMI TROFEJ, a od Nadala ostali samo dugmići!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija