• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2019

12:47

VILANDER NE MOŽE DA STANE: Đoković će osvojiti sva četiri grend slema ove godine!

Tenis

VILANDER NE MOŽE DA STANE: Đoković će osvojiti sva četiri grend slema ove godine!

Podeli vest

Mats Vilander ne prestaje da sipa komplimente na račun Novaka Đokoviać

Smatra da Srbin može ove sezone da osvoji kalendarski grend slem, to znači da posle Australije trijumfuje na Roland Garosu, Vimbldonu i Ju Es openu.  

- Ima igru i način da pobedi na sva četiri slema ove godine. Njegova igra je drugačija, prilagođena je svim uslovima, može da igra preko dana, u noćnim uslovima, polako brzo - za Novaka nije važno. On će dominirati na grend slemovima. Rafa je uneo neke promene u igri, kao Rodžer 2017. godine. Jedini koji ništa nije menjao je Novak, i opušteniji je i odlučniji nego ikada - kazao je Vilander.

Ukoliko Novak osvoji sva četiri najveća turnira u istoj kalendarskoj godini, bio bi jedini kome je to uspelo u open eri.  U istroji su to uradila samo dva tenisera  - Don Budž 1938. i Rod Lejver  1962. i 1969.

(VIDEO) NOVAK SE POJAVIO NA AERODROMU, a onda su ga OPKOLILI navijači!

ĐOKOVIĆ SVE RASPAMETIO! Keš: Igrao se s Nadalom, još nije viđeno da neko tako udara lopticu!

NOVAK NIJE DAO RAFI DA DIŠE! Vilander se divi Đokoviću: Savršen meč, najbolji povratak koji sam video!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroljub

pre 5 godina

Vilander ide iz jedne krajnosti u drugu kako bi se iskupio pred medijima za ranije prognoze.

zozon

pre 5 godina

Nije tačno da nikome nije uspelo da osvoji sva četiri turnira u Open eri. I vrapci znaju da je to uradio Rod Lejver 1969. godine. Open era je počela od Frenč opena 1968. godine.

Duca

pre 5 godina

To sto je on "promenio" misljenje je zasluga Novaka Djokovica koji ga je "naterao"da tako prica. Svi oni, ne vole mnogo Novaka, cast izuzetcima, ali moraju da priznaju. Kad je nesto tako jasno kao dan, kad on igra, ma ne igra on leti po terenu, sta drugo da kazu. Bilo bi bas bezobrazno da kazu drugacije.

Vo Nguyen Giap

pre 5 godina

Važnost osvojenog GS je 12 meseci. Prema tome, ne postoji validan razlog da se prednost daje osvajačima tzv. "kalendarskog slema" u odnosu na tenisere koji osvoje 4 uzastopna GS u dve kalendarske godine. Novak Đoković je prvi teniser koji je u Open eri postigao pomenuto, ali na tri različite podloge (trava, glina i tvrda podloga), za razliku od R. Lejvera koji je to postigao na samo dve (trava i glina). Tvrda podloga je uvedena 1978. na USO, dok je na AO uvedena tek 1988. godine.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija