• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2019

10:29

PUTIN ZVAO ĐOKOVIĆA U GOSTE! Novakov otac otkrio da je bio na ivici smrti i kako mu je ruski milijarder spasao život!

Tenis

PUTIN ZVAO ĐOKOVIĆA U GOSTE! Novakov otac otkrio da je bio na ivici smrti i kako mu je ruski milijarder spasao život!

Podeli vest

Novak Đoković impresionirao je i predsednika Rusije Vladimira Putina, koji je prvog tenisera sveta pozvao da bude specijalni gost na Olimpijskim igrama u Sočiju - na hokejaškom duelu SAD i Rusije

Međutim, Đoković je zbog obaveza u tom periodu, morao da otkaže put u Rusiju, jer mu je tenis prioritet, otkrio je u intervjuu za RTS Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisera.

Novak je tada igrao turnir u Dubaiju i nije mogao da dođe. Bio je toliko zauzet tada, jer je njegova misija da postane najveći teniser svih vremena  - otkrio je Novakov otac Srđan.

Srđan je otkrio da je samo jednom bio u Rusiji, za vreme mečeva Dejvis kupa u Moskvi, ali da želi da ode u Sankt Peterburg, da poseti prijatelja, kome duguje život.

Bio sam samo jednom u Rusiji, kada je Dejvis kup održan u Moskvi. I želim da odem tamo ponovo, da posetim Sankt Peterburg. Tamo imam prijatelja, Genadija Timčenka, počasnog konzula Srbije u Sankt Peterburgu. Spasio mi je život pre šest i po godina. Imao sam sepsu i nije bilo uslova da se brinem o svom zdravlju. Onda me Timčenko poslao privatnim avionom na kliniku u Monaku. Da smo čekali još nekoliko dana, umro bih. Zato svoj život dugujem Genadiju Timčenku. On je veliki čovek i jako voli Srbiju i Srbe - otkrio je Srđan Đoković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nolista

pre 5 godina

Pa, Nole Živi u Monaku!? Zašto mu Nole nije platio avion i tamo ga dočekao?

Zagor

pre 5 godina

Zato sto je vreme u pitanju nije to toliko lako organizirati i to nema veze sa placanjem nego sa vremenom.

regolato

pre 5 godina

Gde je taj milioner nabavio vreme? Nije stvar u novcu i vremenu .. vec u lekovima i medicinskom tretmanu koji su dostupni samo manjem broju ljudi na planeti ..

vlah alija

pre 5 godina

boli noleta djoko za putinom ,nije lud da se asocira sa diktatorom

melbourne

pre 5 godina

Ili nole nije imo sitno ili usukana snaja nije odobrila transfer para.

Marcco

pre 5 godina

PR menadžer rekao... što dalje od Putina! Nije dobro za imidž na zapadu.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija