• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.02.2019

16:58

HRVAT NAHVALIO NOVAKA KAO NIKO DOSAD! Čilić: Niko nije razbio Rafu kao Nole!

Tenis

HRVAT NAHVALIO NOVAKA KAO NIKO DOSAD! Čilić: Niko nije razbio Rafu kao Nole!

Podeli vest

Najbolji hrvatski teniser Marin Čilić smatra da je Đoković ubedljivo najbolji igrač današnjice i da ima velike šanse da postane osvajač najviše grend slem turnira u istoriji

U intervjuu za Sportske novosti Čilić je prokomentarisao finalni meč Đokovića i Nadala na Australijan openu, rekavši da nikad nije video da neko s takvom lakoćom pobeđuje Španca.

- Ne znam da li ga je iko na grend slemu tako lako pobedio. Plus, u polufinalu je prelagano dobio Puja, a još mu je pre toga Nišikori predao, pa se od četvrtfinala nije ni oznojio. Gledao sam finale i više me iznenadilo to što Rafa nije u taktičkom smislu pokušao da napravi ništa drugačije od početka do kraja meča. Ako sam ga ikad video da nije pronašao način, to je bilo sad. Nije bilo čak ni uzbudljivo. Što se Novaka tiče, napravio je opet neverovatan podvig, tri grand slema u nizu - iskren je Čilić.

Foto: Reuters

Na pitanje ko će u budućnosti biti vlasnik najviše grend slem trofeja, Čilić ima zanimljivu opservaciju.

NOVAK JE VANZEMALJAC, TREBA DA MU SE DIVIMO! Francuz očaran prvim teniserom sveta

- Ha, nemam pojma. Svi su legende tenisa. Ne znamo ni šta će biti sutra, teško je prognozirati. Đoković je u naletu, vrato se na broj jedan i pritom do Vimbldona ne brani mnogo bodova pa će mu samopouzdanje rasti. Zasad se čini da je u dobroj poziciji da prestigne i Nadala i Federera - smatra Čilić.

Rodžer Federer u karijeri osvojio 20 grend slem titula, Rafael Nadal ima 16, a Đoković jednu manje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija