• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2019

10:10

NOVAK JE SVIMA TRN U OKU! Vajda objasnio zašto navijači NE NAVIJAJU za Đokovića!

Tenis

NOVAK JE SVIMA TRN U OKU! Vajda objasnio zašto navijači NE NAVIJAJU za Đokovića!

Podeli vest

Marijan Vajda, trener Novaka Đokovića, pokušao je da objasni zašto prvi teniser sveta Novak Đoković na turnirima širom sveta nema podršku kakvu igrama zaslužuje, poput Rafaeal Nadala i Rodžera Federera

Grend slem turniri se prethodnih 100 godina održavaju u Velikoj Britaniji, SAD, Australiji i Francuskoj. Kada se probije neki igrač iz drugog kraja sveta, svi su uznemireni. Čak i kad su to Sloveni. Tenis ne igraju samo Britanci, Amerikanci i Australijanci. To je svetski sport, sve zemlje su naučile da ga igraju, ali oni će zauvek navijati za svoje idole - rekao je Vajda za Šport.sk.

Novak Đoković je u januaru osvojio sedmi Australijan open, 15. grend slem u karijeri, ukoliko osvoji i Rolan Garos, Đoković će drugi put u karijeri biti šampion četiri gren slema u nizu. Ali, Srbin ima veći cilj. Vajda je slovačkim medijima otkrio da srpski as želi kalendarski grend slem.

Svi igraju tenis

Grend slem turniri se prethodnih 100 godina održavaju u Velikoj Britaniji, SAD, Australiji i Francuskoj. Kada se probije neki igrač iz drugog kraja sveta, svi su uznemireni. Čak i kad su to Sloveni
Marijan Vajda

- Osvajanje kalendarskog slema je veliki motiv. Ukoliko bude igrao dobro, zašto ga ne bi Nova osvojio? Trijumfovao je na Australijan openu i jedini je koji ove godine može do istorijskog uspeha 

Marija Vajda je u Melburnu upoznao legendarnog Roda Lejvera i otkrio šta mu je čovek po kojem je nazvan glavni teren Australijan opena rekao za Novaka.

- Bila mi je čast da upoznam Roda Lejvera. Par dana pre (nego što je Novak osvojio titulu) mi je prišao i čestitao mi na mom radu sa Novakom i rekao mi: 'Ne brini, osvojiće titulu'. Divim se njegovoj generaciji, oni su bili džentlmeni i na terenu i van njega. Lejvera poštujem kao igrača i kao čoveka - istakao je Vajda. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
obrazloženje

pre 5 godina

Vajda pričao gluposti. Federer nije ni Amerikanac ,ni Englez ,ni Francuz ,ni Austraijalijanac pa je širom zemaljske kugle najomiljeniji teniser.Omiljen je jer ima najljepši stil igre ,a svojim ponašanjem na i van terena pridobio je publiku za sebe,.Vajdu treba podsjetiti da je publici širom svijeta bio omiljeni teniser Marat Safin koji je iz Rusije.Za Novaka ne navijaju jer je njegov stil igre neatraktivan ,jer treba imati strpljenja i samo gledati par sati obično prebacivanje loptice preko mreže dok rival ne pogriješi.Novak je svojim "zabavljačkim" uratcima,providnim ulizivanjem publici,organizatorima turnira.gradovima u kojima se održavaju ,pa i dijeljenjem komplimenata rivalima nastojao pridibiti publiku za sebe ,mešutim to mu nije pošlo zarukom.Novak i njegoca supruga nastoje da budu u žiži 24 sata ,ali izgleda da to publika baš ne voli.

Milka

pre 5 godina

Izuzetno zlonamrrno i zlobno.Jadan tvoj zivot,jedan i malen

pitanje

pre 5 godina

Kako bi Vajda objasnio činjenicu da je federer pobjeđivao američke tenisere Samprasa i Agasija koji su bili najomiljeniji sportisti u zemlji , ali isto tako i engleske ,francuske i australijske naomiljenije tenisere ,pa nije bio trn u oku publike u tim zemljama ,već im je postao najomiljeniji teniser i to j već16 uzastopnih godina.

Senovic

pre 5 godina

Само да престане да баца желудац публици. Лакат да им показује.

Aleksandar

pre 5 godina

Novak nije popularan samo zato sto je Srbin. Prosto. Selesova dok je igrala za Jugoslaviju isto nije bila popularna , ali kada je uzela zlocinacko drzavljanstvo USA , sve se promenilo.

Novak

pre 5 godina

Da nije smesno bilo bi tuzno.ko ste bre vi da dajete takve komentare?Uradite nesto sa vasim zivotima pa onda delite lekcije.SMESNI STE.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija