• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2019

15:46

NOVAK I RAFA JEFTINIJI OD RODŽERA! Evo koliko PARA VELIKA TROJKA traži za učešće na turnirima!

Tenis

NOVAK I RAFA JEFTINIJI OD RODŽERA! Evo koliko PARA VELIKA TROJKA traži za učešće na turnirima!

Podeli vest

Komentatori Eurosporta Arno di Paskval i Benoa Majlin otkrili su koliko najbolji teniseri današnjice Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer naplaćuju pojavljivanje na turnirima

Turniri koji su u pitanju su egzibicionog karaktera, kao i ATP 500 ili 250.

- Federer traži milion evra. Prošle godine je igrao Štutgart i Bazel, a ove se obavezao na igranje u Dubaiju. Federer je 2018. igrao u Roterdamu bez finansijske naknade jer je najavio učešće dva dana pred početak turnira - naveli su analitičari Eurosporta.

Paskval i Majlin su naveli da su Đoković i Nadal "jeftiniji" od Federera.


- Nadal i Đoković traže oko 800.000 evra. Nadal i Đoković su jeftiniji od Federera. Ali, Nadal i Đoković ne pune stadione, a Federer to radi. Kada imate Federera, imate i rasprodat turnir - zaključili su komentatori. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ziko pop

pre 5 godina

Jel to ovaj vajni komentator i analiticar nas zajebava ?Vecu glupost nisam odavno procitao,pa Novak i Rafa su magneti za publiku a deda Federe privlaci bake sa unukama.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija