• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2019

13:23

BIĆE OLGA NAJBOLJA NA SVETU! Jedan od najboljih trenera uz Srpkinju!

Tenis

BIĆE OLGA NAJBOLJA NA SVETU! Jedan od najboljih trenera uz Srpkinju!

Podeli vest

Olga Danilović pre nekoliko dana rastala se sa trenerom Petrom Popovićen, čije bi mesto mogao da zauzme doskorašnji trener prve teniserke sveta Naomi Osake - stručnjak srpskog porekla Saša Bajin

Dnevni list Kurir otkrio je da bi Bajin ubrzo mogao da preuzme brigu o srpskoj teniserki, Olgi Danilović!

- U toku su pregovori da sjajni Nemac srpskog porekla, koji je pre dva dana raskinuo saradnju sa Japankom, postane nadređen našoj talentovanoj teniserki, s idejom da i ona, poput Ane Ivanović i Jelene Janković, jednog dana postane broj jedan na svetu - navedeno je u tekstu.

Olga se pre nekoliko dana takođe rastala sa trenerom, Petrom Popovićem, nakon serije loših rezultata. U takvoj situaciji, i naša teniserka i čuveni stručnjak su slobodni i trenutno je jedina potencijalna prepreka ovoj saradnji - novac. Bajin je trenirao i Serenu Vilijams, Viktoriju Azarenku i Karolinu Voznjacki, odlično zna šta je potrebno za uspon na vrh.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija