• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2019

09:34

OD NOVAKA ZAVISI DA LI ĆE SE ODLJUTITI! Pike o Đokoviću: Bio sam potresen i zabrinut zbog kritika na račun Dejvis kupa

Tenis

OD NOVAKA ZAVISI DA LI ĆE SE ODLJUTITI! Pike o Đokoviću: Bio sam potresen i zabrinut zbog kritika na račun Dejvis kupa

Podeli vest

Fudbaler Barselone Đerer Pike odlučio je da manjak talenta u večitoj ljubavi tenisu nadomesti biznisom, pa je više od veka staro takmičenje Dejvis Kup rešio da promeni u svojstvu osnivača Kosmosa

Pike je osnovao važan projekat koji za cilj ima promenu formata takmičenja koje postoji od 1900. godine, a jedan od ljudi koji mu je stao na žulj u ostvarivanju ove ideje je prvi teniser sveta Novak Đoković.

Novak je čak rekao i da ne želi da igra u ovakvom formatu, a da li će se bes Srbina i obistiniti, pram rečima Pike, zavisi upravo od Đokovića.

- Da li će igrati ili ne, zavisi od njega. Imam odlične odnose sa njim, sreli smo se na Završnom turniru 2016. godine, a i prošlog novembra smo imali prilike da se vidimo. Iskeno, zabrinuo sam se i bio sam potresen zbog njegovih kritika na račun Dejvis Kupa kao predsednik ATP asocijacije tenisera - rekao je Pike.

On je otkrio da je tenis njegova velika ljubav iz detinjstva i da uopšte nije bio loš sa reketom, ali da je bio talentovaniji sa loptom i to je presudilo da se između dva sporta odluči za fudbal.

- Igram tenis od detinjstva. Moj otac je bio član jednog tima u Barseloni i redovno sam posećivao mečeve. Nisam bio loš teniser, uglavnom sam dobijao duele, ali mi je fudbal bolje išao. Sada redovno posećujem turnire kada mi obaveze dozvoljavaju - rekao je Pike.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija