• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2019

09:22

NOVAK I RAFA ĆE OBELEŽITI OVU SEZONU! Nadalov stric uveren da su Srbin i Španac neprikosnoveni

Tenis

NOVAK I RAFA ĆE OBELEŽITI OVU SEZONU! Nadalov stric uveren da su Srbin i Španac neprikosnoveni

Podeli vest

Stric poznatog španskog tenisera Rafaela Nadal i njegov nekadašnji trener Toni ubeđen je da će drugi reket sveta zajedno sa liderom Novakom Đokovićem dominirati do kraja sezone

Osim finalista ovogodišnjeg Australijan opena, Nadalov stric veruje da bi u trku za teniski vrh do kraj godine mogao da se uključi i mladi Nemac Aleksandar Zverer, ali ne želi da otpiše ni Rodžera Federera, koji je razočarao u Melburnu.

Na osnovu onoga što smo videli na početku sezone, mislim da će Novak i Rafa biti dominantni. Očekivali smo više od Aleksandra Zvereva u Melburnu, pošto je u Londonu pobedio i Federera i Đokovića. Ponovo je razočarao. Ipak, mislim da će Saša biti u vrhu na kraju sezoni, da će se boriti sa Đokovićem i Rafaelom. I Federer će biti tu - poručio je Nadal.

Kada je reč o narednim turnirima na kojima će nastupati udarna trojka svetskog tenisa, trebalo bi istaći da im se rasporedi ne preklapaju budući da Nadala očekuju izazovi u Akapulku, Federer se čekirao u Dubaiju, dok Novak do mastersa u Indijan Velsu neće izlaziti na teren.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija