• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2019

14:44

MONIKA SELEŠ DIŽE NOVAKA U NEBESA: Njegova igra je kao san, tek kreće ka istoriji!

Tenis

MONIKA SELEŠ DIŽE NOVAKA U NEBESA: Njegova igra je kao san, tek kreće ka istoriji!

Podeli vest

Nekada najbolja teniserka sveta Monika Seleš izjavila je da je igra Novaka Đokovića u Melburnu bila kao san i da on tek kreće u pohod na istoriju

Prvi teniser sveta Novak Đoković je među nominivanima za nagredu "Laureus",  nekadašnja jugoslovenska i američka igračica veruje da tek predstoji period njegove dominacije.

 - Novak je u "prajmu", kako mi to u Americi volimo da kažemo. Fizički i mentalno je na vrhuncu i mislim da na tom nivou ima još sigurno pet godina, ako hoće da trenira i zadrži fokus kakav ima sada. Tek sada kreće ka istoriji - rekla je Selešova za RTS u Monte Karlu uoči ceremonije "Laureus" nagrade. 

Nekada prva teniserka sveta kaže da je Novaka kompletan igrač. 

- Kada ga gledaš, izgleda da je tenis lak. On je kompletan igrač, može se reći. Način na koji je igrao u Australiji je bio kao san - dodala je Monika.

Pored Novaka Đokovića, nominovani za ovogodišnji "Laureus" su još Kilijan Mbape, Luka Modrić, Lebron Džejms, Luis Hamilton i Eliud Kipčoge.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija