• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2019

12:29

PIKE I DALJE JURI ĐOKOVIĆA: Pričali smo, nadam se da će igrati u Dejvis kupu!

Tenis

PIKE I DALJE JURI ĐOKOVIĆA: Pričali smo, nadam se da će igrati u Dejvis kupu!

Podeli vest

Đerar Pike i njegova grupa Kosmos osnovali su, uz pomoć čelnih teniskih ljudi, reorganizovali Dejvis kup, međutim, nema podršku najboljih tenisera sveta

Španac pokušava da ubedi Novaka Đokovića da igra u novom Dejvis kupu. Kaže da je pričao sa prvim teniserom sveta, predsednikom Saveza tenisera, koji još uvek nije potvrdio da će se naći u Madridu, na završnici Dejvis kupa na koju se Srbija plasirala pobedom nad Uzbekistanom.

- Sve zavisi od njega. Upoznali smo se u Londonu 2016, a poslednji put kad smo se sreli bilo je tokom Završnog mastersa u novembru. Kao predsednik Saveza igrača morao sam da se suočim sa njim. Rekao sam mu da ATP i ITF moraju da sarađuju kako bi stvorili velike turnire kao što bi Dejvis kup trebalo da bude. Ima još vremena i nadam se da će igrati - rekao je Pike u intervjuu za špansku Marku. 

Pike je uporedio tenis sa fudbalom, pa kaže da teniseri imaju više prva od fudbalera. 

- Moje mišljenje je da u tenisu igrači imaju više prava i glasa u borbi za neke stvari. Ali, distrakcije i interesi postoje u oba sporta - kazao je Pike. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija