• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2019

18:02

ŠTA SE DEŠAVA S BEKEROM? Pitali su ga da li Đoković može da sruši Federera, evo ŠTA KAŽE!

Tenis

ŠTA SE DEŠAVA S BEKEROM? Pitali su ga da li Đoković može da sruši Federera, evo ŠTA KAŽE!

Podeli vest

Nekadašnji trener Novaka Đoković Boris Beker nedavno je priznao da nije verovao da srpski as može da dominira posle povrede lakta, a na pitanje da li može da prestigne Rodžera Federera po broju grend slem titula bio je neodređen

- Da i ne! On ima šampionski mentalitet, a to ne gubite. Ponovo ima radnu etiku, disciplinu, želju i ljubav prema igri. Bilo je samo pitanje kada će ponovo pobeđivati o osvajati. Kada je na tom nivou veoma je dobar. I još je mlad, mlađi od Nadala. Pred njim je šansa da u sledeće dve godine proširi kolekciju trofeja. Kada je Federer osvojio 20. grend slem, niko nije pomislio da neko može da mu se približi. Sada imate dvojicu momaka. Na svakom grend slem turniru svedočimo istoriji - kazao je Beker koji je bio nedavno u Monaku kada je Đoković osvojio četvrtu prestužnu nagradu Laureus.

Legendarni Nemac kaže da mnogo toga treba da se poklopi.

Rafa i Nole blizu

Kada je Federer osvojio 20. grend slem, niko nije pomislio da neko može da mu se približi. Sada imate dvojicu momaka. Na svakom grend slem turniru svedočimo istoriji
Boris Beker

- Nesreća igranja u eri sa Federerom i Nadalom jeste da ne možete stvarno da se poredite sa njima. Posle osvojenih 15 grend slem titula i sedam Australijan opena, rekli biste "vau". Jeste tako, ali sledeće je pitanje da li će Novak ikada oboriti Federerov rekord? Kraći odgovor je da postoji mogućnost da se približi Rodžerovih 20 pehara, ali mnogo stvari mora da se dogodi.

Nekadašnji Novakon trener smatra da treba biti oprezan prilikom prognoza, jer je kako kaže tenis nestalana. 

- Osvojio je poslednja tri grend slema, ali pre toga je imao sušni period od dve godine. Tenis je nestalan i osetljiv, mnogo toga treba da bude na pravom mesto, kako u profesionalnom, tako u privatnom životu. U ovom trenutku je savršen, na putu da stigne Rodžera i nadam se da se ništa neće dogoditi u međuvremenu - kazao je Nemac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija