• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2019

21:19

(FOTO) ĐOKOVIĆ DIRNUT ĐEREOVIM GOVOROM: Hvala ti što si podelio emocije o roditeljima

Tenis

(FOTO) ĐOKOVIĆ DIRNUT ĐEREOVIM GOVOROM: Hvala ti što si podelio emocije o roditeljima

Podeli vest

Teniski lider i uzor mlađim generacijama Novak Đoković nije mogao da ostane imun posle nadahnutog govora njegovog sunarodnika Lasla Đerea nakon osvajanja ATP titule u Rio de Žaneiru

Poseban trenutak govora mladog srpskog tenisera odnosi se na gubitke oba roditelja, što je dirnulo Novaka i nateralo ga na iskrene čestitke Đereu.

- Ogromne čestitke Laslo za osvajanje turnira u Riju i sjajnu partiju u finalu. Pokazao si pravi otpor i borbeni duh u teškim vremenima. Hvala ti na iskrenom i transparentnom deljenju emocija u vezi sa tvojim roditeljima - napisao je Novak na Tviteru povodom podviga mladog igrača.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Laslo Đere je dirnuo Srbiju do suza. Velika je emocija izbila ne samo zbog trofeja, već prvenstveno zbog njegovog srca koje se na trenutak sa toliko iskrenosti otvorilo za naciju i svet. Velike i iskrene čestitke!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija