• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2019

17:06

NOVAK MOŽE SVE ŠTO POŽELI! Jake reči bivšeg Đokovićevog trenera!

Tenis

NOVAK MOŽE SVE ŠTO POŽELI! Jake reči bivšeg Đokovićevog trenera!

Podeli vest

Andrea Agasi nije dugo sarađivao sa našim Novakom Đokovićem, ali Amerikanac izuzetno poštuje najboljeg tenisera sveta. On je pričao o mogućnostima Rodžera Federera i Rafe Nadala, a ispred njih stavio je Srbina

 

- Ne pričam o najboljem svih vremena, nego o raznovrsnosti. Federer ima najviše opcija na teniskom terenu. Nadal je veoma jedinstven i većina tenisera ima problem sa njim. On dominira protiv 98 odsto različitih stilova tenisa, ali ako želite da dobijete sedam različitih igrača Federer će naći način da pobedi svu sedmoricu - rekao je Agasi. 

On je u celu priču "uvukao" i Novaka. 


- Ipak, na kraju verovatno poslednji 'glas' ima Novak (Đoković) jer je on najmlađi i najzdraviji od njih trojice, a ima i bolji međusobni skor od Federera i Nadala. Kada je Novak na svom vrhuncu on može da postigne apsolutno sve (što želi) - jasan je Agasi.

ĐOKOVIĆ NIJE SLUŠAO TELO! Bivši trener otkrio zašto ne radi sa Novakom!

SLAVLJE POSLE VELIKOG USPEHA! Kako Nole nazdravlja? Šampanjac je prevaziđen




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija