• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2019

10:05

BOLESNI BRITANCI! NAPALI Đokovića i Nadala jer nisu potrčali da čestitaju Federeru 100. titulu!

Tenis

BOLESNI BRITANCI! NAPALI Đokovića i Nadala jer nisu potrčali da čestitaju Federeru 100. titulu!

Podeli vest

Rodžer Federer je na turniru u Dubaiju došao do 100. titule u karijeri, a britanski mediji jedva su dočekali da napadnu Novaka Đokovića

Rodžer Federer je do 100. jubilarne titule došao pobedom protiv  Stefanosa Cicipasa koga je savladao u finalu turnira u Dubaiju sa 6:4, 6:4.

Nakon meča, Švajcarscu su čestitali brojni teniseri: Aleksandar Zverev, Kei Nišikori, Žo Vilfred Cong, Nik Kirijos.. Ali, među njima nije bilo Novaka Đokovića, što je bolesne Britance posebno pogodilo. 

Ekspres je napao prvog tenisera sveta, jer nije potrčao da Švajcarcu čestita 100. titulu u karijeri. Nisu poštedeli ni Rafaela Nadala, koji se takođe nije oglasio. Podsećanja radi, Novak i Rafa trenutno su u Kaliforniji usred priprema za prvi masters u sezoni - Indijan Vels.

 

 

 

Inače, Federer je drugi igrač posle Džimija Konorsa (109) u istoriji koji je došao do trocifrenog broja pehara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miroljub

pre 5 godina

Koji bolesnici. Bože sačuvaj me od kuge, Hrvata i Engleza.

zoki

pre 5 godina

Englezi nisu potrcali da se zahvale Novaku DJOKOVICU KADA JE PUSTIO MAREJA da bude prvak sveta u tenisu. NISU. Bolje da nepisem sta mislim o tome.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija